Kunstuitleen HA-15 Harlingen

Al vanaf € 5,50 per maand heeft u een kunstwerk in huis.

Prijsvraag Boekenlegger

19 september 2017

Ter gelegenheid van de expositie ‘Water(verf)’ had Kunstuitleen HA-15 Harlingen weer een kadootje voor de bezoekers van de bibliotheek klaar liggen: Een boekenlegger met een prijsvraag: wie herkent de tien kunstenaars van wiens werk een detail op de boekenlegger is afgebeeld?

Tot 25 augustus kon ingezonden worden en kennelijk had de Kunstuitleen het de deelnemers niet gemakkelijk gemaakt: soms was het een abstract stukje, of een klein detail, goed verstopt in een groot werk. Het resultaat was slechts een klein aantal juiste inzendingen.

Uit de inzendingen is als winnares gekomen Berber Nicolai en de voorzitter van de Kunstuitleen, Jeannette Dikkers, kon haar de kadobon van € 50 overhandigen. Verwacht mag worden dat Berber een kunstzinnige keuze uit het assortiment van Kunstuitleen HA-15 Harlingen zal maken.

Voor de overige deelnemers is hier de juiste oplossing:

Fred Thoolen, Nelleke Allersma, Annette Bek, Tineke Montfort, Joke Lodewijks, Sjouke Altena, Astrid van Straaten, Peter Verzendaal, Jet Twijnstra en Maaike Buisman.

Van de expo ‘Water(verf)’ kan nog tot en met 23 september genoten worden. Vanaf 27 september laten de kunstenaars zien wat zij met het thema ‘Kleur(rijk)’ in hun mars hebben.

U bent van harte welkom om (weer) een kijkje te komen nemen op de 1e verdieping  van de bibliotheek van Harlingen. En buiten de openingstijden kunt u altijd terecht op onze website www.kunstuitleenharlingen.nl.