Kunstuitleen HA-15 Harlingen

Al vanaf € 5,50 per maand heeft u een kunstwerk in huis.

Atelierroute 2019

Tijdens het Landelijke Atelierweekend van 16 en 17 november a.s. openen ruim 35 kunstenaars uit Harlingen en omgeving de deuren van hun atelier voor het publiek.

Tussen 11.00 u en 17.00 u bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in de ateliers om het tentoongestelde werk te bekijken en te zien hoe de kunstenaars werken. Het werk varieert van schilderijen en patchwork tot keramiek en fotografie.

 

De expositie van Kunstuitleen HA-15 Harlingen is verhuisd!

De trouwe bezoeker was het wellicht al opgevallen: Kunstuitleen HA-15 heeft haar intrek genomen in Gebouw Nieuw Zuid aan de Irenestraat in Harlingen.

Er is dus alle reden om weer een bezoek te brengen aan de Kunstuitleen. U vindt er altijd iets van uw gading, zowel in Gebouw Nieuw Zuid als op www.kunstuitleenharlingen.nl. Gebouw Nieuw Zuid is open op werkdagen van 09.00u tot 17.00u.

 

Kunstbon Kunstuitleen HA-15

Op zoek naar een origineel cadeau voor Sinterklaas, Kerst of andere feestelijke gelegenheid? Al eens aan kunst gedacht?

De keuze van een geschikt kunstwerk kunt u in de meeste gevallen het beste aan de ontvanger van het cadeau over laten. Kunstuitleen HA-15 Harlingen levert cadeaubonnen op maat.

De kunstbon geeft recht op een vooraf door u betaald aantal maanden kunst vanaf   € 5,50 per maand met een minimum van drie maanden en is te besteden bij Kunstuitleen HA-15 Harlingen, waar wij keuze bieden uit vele fraaie kunstwerken.

De bon gaat in op het moment dat de ontvanger deze bij ons inlevert.

Heeft u interesse in een kunstbon, neemt u dan even contact met ons op via  info@kunstuitleenharlingen.nl of 06 289 52 086 dan maken wij het graag voor u in orde!

Óf kom aan op een zaterdag (van 10.00-15.00 uur) in onze expositieruimte op de 1e verdieping van de bibliotheek aan de Voorstraat 52 te Harlingen en neem de kunstbon direct mee.