Kunstuitleen HA-15 Harlingen

Al vanaf € 5,50 per maand heeft u een kunstwerk in huis.

Peter Verzendaal

(Den Haag, 1961)Is een in Friesland wonende cameraman/fotograaf. Na zijn studie aan de Nederlandse film en televisie academie was hij gedurende een aantal jaren werkzaam als cameraman voor film en televisieproducties. Vanaf 2005 concentreert hij zich op het medium fotografie. Vanuit zijn atelier in Menaldum werkt hij aan opdrachten en vrij werk. De foto’s van Peter Verzendaal kenmerken zich door intensief kleurgebruik en sterke composities.
De kleurenfoto’s zijn niet gemanipuleerd in Photoshop of andere software. De kleuren worden weergegeven op natuurlijke wijze, zoals deze in de werkelijkheid zijn aangetroffen.In 2009 verscheen het boek ‘Havensporen’ in samenwerking met fotograaf James van Leuven.Hierin toont Peter Verzendaal vergeten elementen in havengebieden langs de Noordzeekust.

Toeval, vergankelijkheid en schijnbare vergetelheid zijn terugkerende thema’s in zijn werk.Zelf zegt hij hierover dat hij een sterke voorkeur heeft voor het maken van beelden van ogenschijnlijk insignificante objecten die binnen het fotografisch kader een grote schoonheid tonen.
Voor meer informatie kunt u surfen naar de website of contact opnemen via onderstaande
gegevens.

Peter Verzendaal www.peterverzendaal.nl

06-42679414 infoATpeterverzendaal.nl